BH Telecom 9. septembra na lokaciji Panonskih jezera u Tuzli obilježava svoj rođendan
Foto: Tuzlanski.ba

BH Telecom u sklopu obilježavanja Dana kompanije, uz brojne društveno korisne aktivnosti i pogodnosti za korisnike, obilježava svoj rođendan i u Mostaru, Goraždu, Tuzli i Bihaću.

Mostar: Tim povodom BH Telecom u Mostaru od 7. do 9. septembra organizuje turnir u malom nogometu za osnovce i srednjoškolce koji pohađaju škole: „Šesta osnovna škola Mostar“ i „Srednja elektrotehnička škola Mostar“. Finalna takmičenja će se održati 11. i 12. septembra u periodu od 10 do 12 sati. Nagrade je obezbijedio ZTE, partner BH Telecoma.

Goražde: U Goraždu u okviru proslave Dana kompanije, 8. septembra biće organizovana uličnu trka za omladinske pogone sportskih klubova koje podržava BH Telecom. Nagrade je obezbijedio Tesla, partner BH Telecoma.

Tuzla: U Tuzli će event pod nazivom „Zajedno sretni“ biti održan 9. septembra na lokaciji Panonskih jezera, sa početkom od 12:00 sati. Specijalni gosti će biti udruženja koja brinu o djeci sa posebnim potrebama: „Osmijeh nade Kalesije“ i „Malo srce“ iz Tuzle , te djeca iz klubova borilačkih vještina „Winner“ i „Wu Shu“, škole sporta „Tornada Twisters“ i odbojkaške akademije „Mikasa“. Nagrade je obezbijedio LG, partner BH Telecoma.

Bihać: U Bihaću, 15. septembra BH Telecom za svoje korisnike organizuje event: „Pomoć je svima potrebna“. Manifestacija će biti održana na lokaciji sportske dvorane „Luke“ uz pomoć GSS Bihać koja će izvesti pokaznu vježbu. Nagrade je obezbijedio CAT, partner BH Telecoma.