Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Video koji je slomio srca mnogima: “Evo šta se dogodi kada napustite svog psa i ostavite ga u skloništu za životinje.”

Preuzmite sliku

Popularno

Na TikTok zvaničnom profilu Mercy Full Project, skloništu za životinje, objavili su video Brune, napuštenog psa. A podijeljeni video je ubrzo “slomio” srca korisnika društvenih mreža.

U videu su napisali: “Evo šta se dogodi kada napustite svog psa i ostavite ga u skloništu za životinje.”

Dalje se iz videa da zaključiti da je pas proveo dan vani sa jednom od djevojaka koje volontiraju u skloništu za životinje. Po povratku u sklonište, Bruno nije htio izaći iz auta, jer je znao da je došao kraj “slobodnom” danu i da se mora vratiti u sklonište za pse.

@mercyfullproject Bruno is falling into a depression 💔. He won’t eat & doesn’t even want to go potty. He desperately needs a foster or new forever home 🥺. Shelter life is not for him (or any pup) #rescue #adoptme #adoptdontshop #tampa ♬ Last Hope – Steve Ralph

U opisu objavljenog videa stoji: “Bruno pada u depresiju. Neće da jede i ne želi izlaziti vani radi nužde. Očajno mu je potrebno udomljenje. Život u skloništu nije za njega”.

Video je objavljen prije četiri dana i ima preko milion pregleda i nekoliko hiljada lajkova i komentara.

Neki od komentara su:

“Upravo smo se prijavili i željeli bismo da ovoj bebi damo dom”; “Bol u njegovim očima je srceparajuća”; “Slatka beba! Kako mi ga je žao”; “Želim mu pružiti dom! Je li slobodan, kako ga moju udomiti?” i brojni drugi.

Sklonište je objavom uspjelo privući brojne potencijalne posjetitelje i udomitelje, tako da je Brunina priča dobila sretan kraj.

@mercyfullproject Replying to @user19526362733091 update on little man for y’all!! #rescue #adoptdontshop ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT – sturniolo (taylor’s version)

(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje