Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Preko interneta kupio štene staforda. Vremenom shvatio da je ipak dobio psa nepoznate rase

Preuzmite sliku

Poručivanje preko oglasa je često rizik, ali kada je u pitanju pas ili mačka, obično odmah vidite rezultat svoje porudžbine.

Oglasi na mreži postali su nezaobilazan dio savremenog digitalnog tržišta sa raznovrsnim asortimanom proizvoda i usluga, piše N1.si.

Uprkos njihovoj popularnosti, ove platforme često nose određene rizike, jer kupci nikada ne mogu biti 100% sigurni da će zaista dobiti ono što su očekivali.

TikTok korisnik koji je kupio psa preko britanskih online oglasnika Gumtree, dokaz je za to.

Za ovog psa pisalo je da je u pitanju stafordski terijer, ali kada je pas odrastao, nije ličio na rasu za koju je korisnik izdvojio mnogo novca.

“Nikada ne kupujte stafordskog terijera na sajtu Gumtree”, napisao je ispod video snimka, u kojem glumi njegov razigrani pseći prijatelj.

@kurtismcconkey1 never buy a staffy from gumtree 😂 #staffy #bullstaff #dog #puppy #wrongdog #funny #cute #motherandson ♬ Oh No – Kreepa

Ovaj pas dobio je dobar dom, bez obzira na svoju rasu

Video je već pogledao ogroman broj ljudi, a dobar procenat njih bavi se pogađenjm koja rasa psa je zapravo u pitanju.

Zadatak im je olakšao sam vlasnik, kada je u komentarima napisao da je majka njegovog psa stafordski terijer, ali da ne znaju rasu oca.

Neki od komentara na psa nepoznate rase su:

“On je tako lijep. Dobio si više od onoga što si želio“; “Isto mi se desilo, mislio sam da sam kupio Jack Russell terijera, ali nije bio ništa nalik njemu”; “Prava energetska bomba. On je predivan, i to je sve što je važno”, rekli su mu pratioci na TikToku u komentarima. (Citymagazine.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje