Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zastrašujući snimak rollercoastera koji se spušta s vrha planine hit je na TikToku

Preuzmite sliku

Ako mislite da možete podnijeti sve, razmislite opet. Na TikToku se pojavila snimka s najvišeg looping rollercoastera u SAD-u pred kojim bi i oni najhrabriji mogli osjetiti drhtanje u koljenima.

Slobodni pad s visine od 33 metra

Ovaj jedinstveni rollercoaster nalazi se u adrenalinskom parku Glenwood Caverns u Coloradu, na 2133 metra nadmorske visine. Gerstlauer Euro-Flight: Defiance jedan je od najstrašnijih rollercoastera u SAD-u, prenosi Index.hr.

Izgrađen je na vrhu stjenovite planine i pušten je u promet u srpnju ove godine, a otada svi “adrenalinski junkieji” putuju iz daleka ne bi li isprobali slobodan pad s visine od 33 metra.

Defiance je dobio ime po svom rekordnom slobodnom padu koji prkosi gravitaciji i najstrmiji je u zapadnom SAD-u.

@attractionspot Defiance Coaster On-Ride Cam Mounted Horizon Lock (4K POV) @glenwoodcaverns Adventure Park @intamin.amusement.rides #DefianceCoaster #Defiance #RollerCoaster #Coaster #Intamin #IntaminAmusementRides #IntaminCoaster #ThemePark #AmusementPark #CamMounted #GoPro #4KPOV #4K #POV #PointOfViews #OnRide #RideOn #EuroFighter #WorldRecord #AllTheThrillsInOneSpot #AttractionSpot #Attraction #Attractions #Spot #Travel #Events #VerticalLift #VerticalLiftHill #BananaRoll #InLineTwist #Inversion #Inversions #FYPシ #FYP #ForYou #ForYouPage #Upsidedown #GlenwoodCaverns #GlenwoodSprings #GlenwoodCavernsAdventurePark #AdventurePark #Colorado #Track #Train #Car #Deathbyillusion #Media #Action #ActionCam #HorizonLock #HorizonLevel #HorizonLeveling #HorizonLocked #IntaminRides #60FPS #FPS #UltraHD #HD #OverwatchMe #andGO ♬ Blade Runner 2049 – Synthwave Goose

Viralni video

Video je objavljen na TikTok profilu @attractionspot i prikupio je 20 miliona pregleda i više od dva miliona lajkova, a tiktokeri su imali pomiješane osjećaje.

Dok su neki ljudi iste sekunde počeli planirati putovanje u Colorado, drugi su komentirali da na svijetu nema dovoljno novca koji bi ih mogao natjerati da se privežu pojasom za ovaj rollercoaster.

Jedni pakuju kofere, drugi se preznojavaju

“Ruke se odmah počnu znojiti… NE”, komentarisao je jedan tiktoker.

“Zašto sam skoro pao sa stolca dok sam ovo gledao?” pitao je drugi, a treći se našalio: “Da, dečki, samo naprijed, ja ću biti kod automobila.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Glenwood Caverns (@glenwoodcaverns)

S druge strane, neki adrenalinski heroji komentirali su da nisu bili impresionirani Defianceom, uglavnom zato što nije trajalo dovoljno dugo.

“To je bilo prekratko”, požalio se jedan tiktoker, dok je drugi dodao: “Trajalo je otprilike koliko i moj prvi put u srednjoj školi.”

Ako razmišljate o putovanju u Colorado, nemojte još rezervirati avionske karte jer mnoge uzbudljive vožnje u ovom adrenalinskom parku zatvorene su tijekom zimske sezone. No, nikad nije prerano za ljetne planove.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,