Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zamolila supruga da je fotografiše nakon poroda, ali nije ispalo onako kako je zamislila

Preuzmite sliku

Porod je ljudima jedan od najvažnijih događaja u životu, tako da nije čudno da je jedna majka zamolila svog supruga da fotografira trenutak kada joj prvi puta daju njezinu bebu u naručje.

Međutim, slika baš i nije ispala onako kako je ona zamislila, a majka je na Tik Toku podijelila video koji objašnjava što se dogodilo, kako piše The Sun.

Video je započela slikom sebe i svoga partnera na kojoj su dotjerani, a u natpisu je pisalo ‘dušo, možeš li me slikati kada prvi put primim svoju bebu u ruke?’ No, čini se kako ova slika ipak neće ići niti u jedan obiteljski album. Naime, majka Georgia je zatim pokazala fotografiju koju je snimio njezin partner, a na kojoj je prikazana s uređajem za zrak u ustima, izgledajući iscrpljeno dok je držala svoje novorođenče, još uvijek prekriveno verniksom.

“Samo da se zna, ovo je doslovno nekoliko trenutaka nakon što je beba rođena. Imam i neke zaista lijepe slike koje je moj suprug snimio i na tome sam mu jako zahvalna”, napisala je u komentaru ispod videa.

@georgialou31 One for the photo albums🥵🤣 #birth #laboranddelivery #fyp ♬ Devil Eyes – There I Ruined It

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,