Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uzvišena elegancija: Rolls Royce patentirao kofer za šampanjac

Preuzmite sliku

Rolls Royce je predstavio svoj novi ‘Champagne Chest’ kofer, koji je luksuzan i ekstravagantan, baš onoliko koliko očekujemo od slavnog brenda.

Opisan kao “aksesoar koji će vas očarati, a koji je pogodan za najekstravagantnija okruženja – od superjahti do terase privatne rezidencije”, on nas oduševljava svojim vrhunskim kvalitetom i izradom, koji definitivno odgovaraju Rolls Royce brendu.

Kofer za šampanjac je napravljen od mašinski obrađenog aluminijuma i karbona, a prekriven je kožom visokog kvaliteta i hrastovinom. Dizajneri su čak na predivan i izuzetno suptilan način uspjeli da uključe i ‘Spirit Of Ecstasy’ logo u njegov izgled.

Na pritisak dugmeta, gornja, lijeva i desna strana kofera se otvaraju, kako bi nam otkrili četiri flaše za šampanjac, aranžirane tako da nas podsjete na veličanstvenost V12 motora. Kofer je osvijetljen u svom centralnom dijelu koji akcentuje čaše, koje imaju polirane aluminijumske baze sa RR ispisom, prenosi Luxlife.

Stranice kofera sadrže dvije mreže za vaš šampanjac po izboru, dok se gornji poklopac može koristiti kao poslužavnik.

“Champagne Chest by Rolls Royce Motor Cars je savremeni i moderni dodatak našoj kolekciji aksesoara”, kaže Gavin Hartli, direktor ‘Bespoke Design’ odsjeka ovog brenda.

“Pristup koji se koristi za dizajniranje Rolls Royce automobila, najfiniji materijali i vrhunac inžinjeringa su primijenjeni u toku kreacije ovog noviteta. On je namijenjen onima koji žele da uživaju u svojim najelegantnijim prilikama na uzvišeni način”, napominje Hartli.

Rolls Royce Champagne Chest je dostupan za kupovinu u svim prodajnim salonima Rolls Royce brenda, a koštaće vas oko 47.000 dolara. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,