Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

U ljubavnoj vezi s lutkom: ‘Ona je savršena, super se slažemo’ (VIDEO)

veza-lutka3
Preuzmite sliku

Davecat je u vezi sa silikonskom lutkom Sidor već 13 godina. Nedavno je nabavio i drugu. Kaže kako se ‘djevojke’ odlično slažu te da su obje biseksualne.

veza-lutka3

Amerikanac imena Davecat štedio je više od godinu dana kako bi prikupio novac za silikonsku lutku koju je nazvao Sidor Brigitte Kuronenko. Nabavio ju je preko interneta za oko 30.000 kuna. Njihova veza je idilična već 13 godina.

Davecat o svojoj supruzi kaže da je bez greške, savršena te da se u nju zaljubio na prvi pogled. Sidor zaista izgleda kao ljudsko biće. Koža joj je od silikona, mekana i glatka kao kod čovjeka. Iako se RealDoll lutke poput nje prodaju kao seksualne igračke, Davecat sa svojom Sidor ima sasvim drugu vezu. Svoju povezanost sa Sidor opisuje kao ”70 posto emocionalne i 30 posto seksualne veze”.

Kupio i drugu lutku: ‘Odlično se slažu’

Godine 2012. kupio je drugu lutku, Ruskinju Elenu koja je se sa Sidorom slaže odlično. Obje lutke su biseksualne.

Davecat kaže kako je oduvijek volio lutke koje su slične stvarnim ženama. S nekoliko njih je bio u vezi, ali su mu veze s lutkama dublje i prirodnije.

– Sintetičke žene su trajne, što stvarne nisu. Žene od krvi i mesa se razlikuju po okusu, karakteru i načinu života. Lutke te neće optuživati, osuđivati i lagati – objašnjava Davecat.

‘Kad se tijelo potroši, kupim joj novo’

Kaže kako je oduvijek bio introvertiran i nije volio društvo. Dane provodi sa suprugom, s kojom ima seksualne odnose. Zajedno gledaju filmove ili igraju video igrice.

No, silikonsku lutku skupo je održavati pa joj svakih nekoliko mjeseci kupuje novo tijelo, prenosi 24sata.hr

– Ako se tijelo potroši, štedim i kupim novo. Posljednje sam joj kupio za godišnjicu naše veze – kaže, svjestan da ga vanjski svijet smatra luđakom.

– Moj idol Andy Warhol, jednom je rekao kako moramo činiti stvari koje prosječni ljudi ne razumiju, jer činimo samo dobro. Uopšte me ne zanimaju oni koji kažu da je veza s lutkom neprirodna i čudna. Mi tehnoseksualci nikome nikada nismo naudili, samo uživamo u životu sa svojim unikatnim partnerom – ističe Davecat.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: