Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tek se rodila, a već složila ‘facu’: Namrgođena beba postala viralni hit

Preuzmite sliku

Kad ju je doktorica nakon poroda carskim rezom počela lupkati po guzi da zaplače, tek rođena Isabela tako se ozbiljno namrštila da je njena prva fotografija već postala viralni hit i meme

Malena Isabela Pereira de Jesus, koja je 13. februara u bolnici u Rio de Janeiru rođena carskim rezom, vrlo brzo je pokazala što misli o lupkanju po guzi, kojim su je ljekari htjeli rasplakati, kako bi bili sigurni u to da joj pluća dobro rade. Umjesto da zaplače, urnebesno se namrštila!

Srećom, profesionalni fotograf Rodrigo Kunstmann, kojeg je za snimanje poroda angažovala mama Dajane de Jesus Barbosa, uspio je uhvatiti izraz lica tek rođene bebe. Fotografija je ubrzo postala viralna i pretvorena je u meme. Kunstmann je za brazilski magazin Crescer rekao da je doktorica morala čak ‘zamoliti’ bebu da zaplače, što je ona napravila, ali tek kad je prerezana pupčana vrpca.

  • Kunstmann je podijelio seriju fotografija tih trenutaka, kao i video koji je snimao tokom poroda.

  • Ponosna mama kaže da fotografija pokazuje koliko je njena beba hrabra.

    – Moje se dijete rodilo hrabro. I već je meme. Inače uvijek nabora čelo kad joj mijenjam pelene ili je dojim – kazala je za lokalni list G1.

  • Malena Isabela trebala je biti rođena 20. februara, no sama je odabrala svoj dan, i već time pokazala svoj karakter, kaže majka.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , , ,