Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Radnik McDonaldsa pune dvije godine svima stavljao u porciju dodatak koji niko nije otkrio

Preuzmite sliku

Cody Bondarchuk, bivši radnik McDonaldsa proglašen je “Robinom Hoodom McNuggetsa” nakon vlastitog priznanja da je čak dvije i pol godine, koliko je tamo radio, umjesto 10 propisanih nuggetsa u prociji, kupcima davao jedan ekstra!

Cody, inače iz Alberte u Kanadi, otkrio je svoju tajnu na Twitteru.

– Cijelo sam vrijeme u te dvije i pol godine ljudima davao 11 umjesto 10 nuggeta – rekao je Cody te izazvao salvu komentara, lajkova i dijeljenja.

– Ne nose svi superheroji plašt, neki nose pločice s imenom – napisao je jedan korisnik, aludirajući na ime koje djelatnici nose na košulji.

  • Neki su se i našalili pitajući ga radi li sada možda u banci i kako banka stoji s novcem.  Cody se uskoro obratio te obrazložio zašto je davao taj nugget više.

    – Lokacija na kojoj sam radio bila je drive-thru i koliko se sjećam, većinom su dolazili ljudi na putu s posla prema kući. Uvijek sam mislio da su došli kući, vidjeli da su dobili jedan nugget više i da su se nasmijali i da im je to bar malo popravilo dan – rekao je Cody. Inače, sam je izračunao kako je McDonaldsu dužan oko 1600 dolara zbog tog ekstra nuggeta. (vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,