Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

“Fart By Mail” Neobičan izum: “Poštanski prdež” koji smrdi poput pravog! (VIDEO)

gas
Preuzmite sliku

Ukoliko ste doživjeli situaciju da vas je neko toliko iznervirao da je jedino o čemu ste mogli razmišljati bila osveta, dobre vijesti za vas stižu u obliku jednog neobičnog izuma.

gasTvorevina pod nazivom “Fart By Mail“, podrazumijeva pismo koje se od običnog razlikuje po tome što naklon otvaranja ispušta zvuk nalik prdežu koji je, naravno, popraćen i pripadajućim smradom, prenosi Laughing Squid.

Iza ovog “smrdljivog” izuma stoji Zach Friedberg, mladić čija je ideja preko noći stekla nevjerovatan broj poklonika pa je nedavno odlučio i snimiti reklamu kako bi ljudima objasnio kako “Fart By Mail” usluga funkcionira u stvarnosti, navodi Index.

Želio sam ljudima omogućiti da se ‘obračunaju’ s onima koji su ih uvrijedili, a da ne posežu za nasiljem ili nasilničkim metodama. Povratne informacija zaista su sjajne, oni koji su bili prisiljeni udahnuti sadržaj omotnice, tvrde da je smrad vrlo autentičan. Nisam mislio da će moja ideja steći toliku popularnost, ali ljudi očito vole prdeže. Makar oni bili i umjetni“, naglasio je Friedberg.

Tuzlanski.ba

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: