Nedjelja, 16. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Plastični hirurg “napravio” savršenu ženu, a zatim je zaprosio na prvom dejtu

Preuzmite sliku

Plastični hirurg napravio je savršenu ženu, a zatim je zaprosio na prvom dejtu.

Veronica je otišla posjetiti svog sadašnjeg supruga Davida Matlocka kako bi imala vaginoplastiku nakon rođenja kćeri. David joj je tada predložio da napravi takozvani ‘Wonder Woman makeover’, odnosno niz plastičnih operacija, prenosi unilad.co.uk.

Od tada je napravio brazilsko podizanje stražnjice, vaginoplastiku i labioplastiku, liposukciju brade, ruku i nogu te botoks. Prije nego što je upoznala Davida, imala je tri operacije grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Matlock (@veronicamatlock)

“Prihvatila je sve što sam joj predložio, čak i brak”, kazao je David, koji je Veronicu zaprosio na njihovom prvom spoju. Nakon mnogobrojnih operacija, Veronica kaže kako je ‘hodajuća reklama za suprugov posao’. David je također imao mnogobrojne plastične operacije, poput ubrizgavanja implantata u bicepse, tricepse, listove i pločice, kako bi dobio svoj željeni izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Veronica Matlock (@veronicamatlock)

“Samo sam htio svoje tijelo dovesti do izgleda koji s vježbama i dijetama ne mogu postići”, rekao je David. Iako je David ohrabrivao i poticao Veronicu na brojne operacije, ona tvrdi kako je on volio i prije svih operacija.

“Znam da me David voli jer kada sam ušla u njegov ured imala sam desetak kilograma više, a on je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled”,priča Veronica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje