Četvrtak, 23. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otac kćerki kupio prastaru stolicu, a nije imao pojma za šta se nekada koristila

Preuzmite sliku

Otac iz Meksika kupio je svojoj kćerki stolicu kako bi mogla lakše učiti, ali nije ni slutio kakva se priča krije iza tog poklona. Stolicu je nabavio u svojoj najdražoj trgovini starinskih predmeta, a njegova se kći dugo žalila na neudobnost stolice.

Čitavu priču je na internet stranici Imgur podijelila druga kćerka koja je otkrila da je sestra ubrzo kupila novu stolicu te da je očev poklon odbacila u ćošak sobe.

“Danas je došao sestrin dečko kako bi joj pomogao pomaknuti neke stvari, a kada je vidio stolicu, umro je od smijeha. Izgleda da je stolica koju je otac kupio zapravo stolica iz 19. stoljeća koja je služila ženama za rađanje“, napisala je djevojka i priložila fotografije stolice.

So this just happend in my house….

Kasnije je svoju objavu ažurirala i podijelila nova saznanja o stolici.

“Istraživala sam o stolicama za rađanje i shvatila da me jedna fotografija takve stolice s interneta podsjeća na nešto. Otišla sam u svoju dnevnu sobu i naišla na još jednu takvu stolicu, ali u afričkoj verziji. Još jedna postoji i u očevoj sobi”, rekla je.

Objasnila je da njen otac nije imao pojma šta kupuje, a brojni komentatori počeli su se šaliti na račun situacije.

“Mislim da je vrijeme da popričaš sa svojim roditeljima o njihovom neobičnom fetišu”, napisao je jedan komentator.

“Tata ti je na lijep način želio dati do znanja da je vrijeme da pronađeš muškarca i imaš djecu”, napisao je drugi. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,