Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ostavio je dan nakon vjenčanja jer ga je mama ‘natjerala’ da bira između nje i njegove žene

Preuzmite sliku

Nesretna mladenka, poznata kao Jillian, podijelila je svoju stranu priče u TikTok videu koji je od tada pogledan preko 13,9 miliona puta. Ona je u videu objasnila kako je propao njezin brak.

Jillian tvrdi da su ona i njezin partner imali prekrasno vjenčanje na plaži u Meksiku, ali stvari su se ubrzo promijenile kad je njezina svekrva održala intervenciju i tražila da njezin sin bira između svoje žene ili nje.

@jillian_dianatrue story. ##fyp ##foryoupage ##putyourfingerdown ##HurtMyFeelings ##SongOfTheSummer♬ original sound – jillian_diana

– Skinuo je vjenčani prsten i napustio me bukvalno dan nakon vjenčanja – rekla je Jillian koja tvrdi da je njezina svekrva bila ‘ljubomorna’ na količinu pažnje koju je njezin sin posvećivao svojoj ženi.

Jillian je nakon vjenčanja otputovala iz Meksika u Kanadu, odakle dolazi, koja je bila u blokadi zbog koronavirusa. Rekla je da nije mogla više živjeti u stanu koji je dijelila s bivšim i da im je njegova porodica zabranila viđanje.

@jillian_diana##greenscreen

♬ original sound – jillian_diana

Kad je karantin završio pokušala je razgovarati s bivšim partnerom o razvodu, ali su joj rekli da to neće biti moguće još tri godine jer se on seli.

Njen video je brzo postao viralan, a Jillian je kasnije objavila nastavak kako bi odgovorila na još neka pitanja. Objasnila je zašto nije mogla poništiti brak.

Prema Jillian, nije nemoguće poništiti brak u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, odakle je ona, a razvod je također otežan zbog odluke bivšeg da se preseli u novo područje.

Kasnije se oglasila i sestra njenog bivšeg muža i rekla da je sve što Jillian tvrdi laž tvrdeći da je veza i brak njenog brata s Jillian bila velika pogreška. (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,