Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Mladenci se “zapalili” na vjenčanju, snimak izazvao lavinu komentara

Preuzmite sliku

Godinama ljudi traže načine da svoj dan vjenčanja učine nezaboravnim i jedinstvenim. Ovaj par je to uspio uz pomoć vatre a razlog je poprilično bizaran.

Bilo da mijenjaju tradicionalne elemente ceremonije ili dodaju posebne detalje, parovi često biraju nekonvencionalne pristupe kako bi stvorili epsko iskustvo.

Jedan par, Gabe i Ambir, odlučio se za zaista neobičan pristup svom vjenčanju.

Ovaj par, koji se upoznao dok su radili kao kaskaderi u filmskoj industriji, odlučio se doslovno “zapaliti” na svoj poseban dan. Snimci njihovog vjenčanja prikazuju trenutak kada su se zapalili dok su hodali niz prolaz, ostavljajući svoje goste u šoku.

Gabe i Ambir, poznati po svojim ulogama kao kaskaderi u filmovima poput “Yellowstone” i “Hereditary”, željeli su odavanjem počasti svojoj zajedničkoj karijeri dodatno označiti svoje vjenčanje.

Videozapisi ovog hrabrog poteza brzo su postali viralni na društvenim mrežama, a mnogi korisnici izražavaju oduševljenje i čuđenje.

Dok jedni komentarišu izgled kose mladenaca nakon takvog poduhvata, drugi iskazuju podršku hrabrosti para.

Naravno, ovakav potez nije nešto što bi svaki par trebao pokušati, ali Gabe i Ambir su definitivno stvorili vjenčanje koje će se dugo pamtiti.

Ne moramo ni isticati da ovako nešto ne pokušavate, jer su Gabe i Ambir ipak profesionalci.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,