Nedjelja, 19. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ima 11 djece s 8 različitih muškaraca: Ljudi je optužuju da živi od alimentacije

Preuzmite sliku

Žena koja je rodila 11 djece od 8 različitih muškaraca odgovorila je kritičarima koji su je optužili da toliko djece ima samo da bi mogla živjeti od alimentacije i dječjeg doplatka.

Phi iz Memphisa stekla je viralnu slavu na TikToku, gdje često dijeli detalje o svom životu s 11 djece. Ali zbog toga je često na meti trolova, od kojih neki ističu da im je žao njezine djece, dok se drugi pitaju rađa li djecu kako bi se okoristila. Mama je zato odgovorila podijelivši video navodnih sudskih dokumenata koji pokazuje da od alimentacije zarađuje samo 10 dolara mjesečno po djetetu.

Izgleda da ovu ženu negativni komentari ne diraju. Na svaki odgovara sarkazmom pa tako u drugom videu govori da “želi imati još 19 djece kako bi zaokružila brojku na 30“.

@phieudoraa Replying to @its_michon ♬ Funny Laugh no no no – Sound Effect

“Muka mi je objašnjavati zašto sam rodila 11 djece s osam muškaraca. Objasnit ću to sada pa da me više ne ispitujete. Ako imate jedan i oduzmete jedan, ostaje vam nula. Ali ako imate osam i oduzmete tri, još uvijek imate pet. Da imam samo jednog muškarca i da on ode ili umre, moja djeca ne bi imala oca. Ali ako ih imam osmero i troje ode ili umre, moja djeca i dalje imaju pet očeva”, rekla je.

Nekima ni to nije dovoljno pa su je nastavili nemilosrdno ismijavati u komentarima, čak i uspoređivati s Nickom Cannonom, koji ima 10 djece sa šest različitih žena, a trenutno čeka 11. dijete. (index.hr)

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound – PhiPhi🍭

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,