Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Hvalio se da je prevario ženu, a onda za njegovu sramotu saznalo 183 hiljade korisnika na Facebooku

Sramotno
Preuzmite sliku

Da se sve uvijek sazna, ovaj muškarac je shvatio na vrlo neugodan način

Sramotno

Naime, njegova slika se pojavila na Facebooku uz opis: “Ako je ovo vaš suprug, slušala sam tog luzera dva sata u vozu iz Philadelphije kako se sa svojim prijateljima hvali o nevjeri i glupim suprugama koje ih nikako ne mogu uloviti. Molim vas podijelite.”

Opis i njegovu sliku stavila je korisnica Steph Strayer kojoj je očito bilo dosta njihovog hvalisanja, a fotografija je na kraju završila na 183 tisuće profila.

Nije poznato je li nevjerni suprug identifikovan, ali mnogi su komentarisali je li zapravo pametno javno ismijati potpunog stranca na društvenoj mreži, javlja Daily Mail.

Tako je svijet obišla priča o Adriji Richards, koja je dobila otkaz nakon što se na Twitteru požalila na seksističke komentare koje su na njezin račun uputili muškarci koji su sjedili kraj nje na jednoj konferenciji, a pisali smo i o muškarcu kojeg su lažno optužili da je silovatelj.

“Ovaj lanac događaja pokazuje najgore strane interneta: Predrasude, prerano donošenje zaključaka, ružne osobne napade i želju da se napadne navodni počinitelj”, kaže Anna North s portala Salon. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: