Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Elaine Davidson drži Ginisov rekord po broju pirsinga: 3.500 ih je na najintimnijem mjestu

Preuzmite sliku

Rođena Brazilka Elaine Davidson, koja živi u Edinburgu u Škotskoj, oborila je Ginisov rekord po broju pirsinga još 2000. godine. Tada su na njoj izbrojana 462 pirsinga, od kojih su 192 krasila njeno lice. Ali ako mislite da je tu stala, onda se varate.

Nedavno je rekorderka učestvovala u jutarnjoj TV emisiji britanskog kanala ITV i odgovarala na pitanja voditelja Alison Hamond i Dermota O'Learyja.

 • Ispostavilo se da je Elaine odavno premašila lični rekord. Danas na njenom tijelu ima već više od 15.000 metalnih pirsinga, a 3.500 ih je na najintimnijem mjestu. Elaine Davidson priznaje da je intimne pirsinge uspjela dobiti samo u SAD-u, i to preko poznanika. U Velikoj Britaniji nijedan salon to ne može učiniti.

  – Ja sam žena sa najviše pirsinga na svijetu – imam preko 3.500 pirsinga unutar vagine i neću prestati dok ih ne budem imala 20.000 po cijelom tijelu.

  Za osvajanje titule svjetskog rekordera potrebna je oznaka od 20.000 pirsinga. Izgleda da joj je omladina za petama!

  Na pitanje TV voditeljice da li je toliki broj uboda opasan i kako uspijeva da se zaštiti od infekcija i upala, Elaine je odgovorila da se samo treba pridržavati svih mjera opreza.

 • – Ako se to ne uradi, sigurno će biti problema. Koristim sirće i imam divnu doktoricu, ona je nevjerovatna i puna razumijevanja.

  Elaine je upitana i da li se desilo da iz nje neočekivano ispadne “intimni” metalni nakit. Ispostavilo se da nije, jer su sigurno pričvršćeni i nalaze se “unutra, zapravo unutra”.

  ‘Kad spavate, da li se ikada probudite zveckajući okolo?’ Na šta je ona odgovorila: ‘Ovisi s kim spavam.’

  Kako je sve počelo i zašto?

  – Počelo je kad sam bio vrlo mlada. Uvijek sam željela da uđem u Ginisovu knjigu rekorda. Ta knjiga je bila moja strast, sve, to je bio moj san.

  – Nakon mnogo truda, uspjela sam upoznati ljude iz Ginisove knjige rekorda i oni su me učinili dijelom porodice. Bilo je neverovatno, jedno od najboljih iskustava u mom životu.

  Elaine je priznala da je već toliko navikla na bol od pirsinga da više nije boli. Može se čak kaže i sama probušiti. Osim pirsinga, kosu farba u jarke boje i pravi pletenice a i tetovaže ima na licu i tijelu. Takođe spava na krevetu od eksera, hoda po vatri, leži na razbijenom staklu i ima crni pojas u džudou koji je stekla u Japanu.

  Za Edinburg, Elaine Davidson je dugo bila lokalna atrakcija. Svake godine učestvuje na Fringe Arts Festivalu i njeni nastupi su uvijek popularni.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje