Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Čisti stanove u toplesu, za 4 sata čišćenja zaradila 900 eura

Preuzmite sliku

Korisnica TikToka Amber prava je senzacija, kako na društvenim mrežama tako i u stvarnom životu. Amber kaže da je jedina razlika između nje i ostalih čistačica u tome što ona svoj posao obavlja u toplesu.

Amber radi kao čistačica u toplesu i redovno dijeli videe na TikToku sa informacijama o načinu svog rada, te objašnjava koji je smisao njenog posla na društvenim mrežama.

U videu objašnjava kako izgleda jedan njen radni dan i kako za 4 sata rada zaradi 900 eura.

@bougiebosscleaning $1000 for 4 hours of cleaning (with driving it was a 7hr day) #cleantok #maid #toplessmaid #housekeeper #spicy ♬ A Day in My Life – Soft boy

Ako se i vi kao i neki korisnici ove društvene mreže pitate ko bi i zašto bi unajmio čistačicu u toplesu, Amber ima odgovor:

Ona kaže da dok čisti obično se tu nađu i klijenti koji je unajme. I dok ona čisti, povedu neobavezan razgovor o njihovom životu, o tome da li su u vezi ili braku i onda, ponekad, ih Amber upita zašto su baš nju unajmili za čišćenje.

@bougiebosscleaning Reasons why my clients hire tople$$ maids #cleantok #housekeeper #maid #toplessmaid ♬ original sound – Bougie Boss Cleaning

U 99 posto slučajeva muškarci koji je angažuju za čišćenje su oni koji su nedavno izašli iz veze ili jednostavno imaju težak period ulaska u neku novu vezu. Ona ističe da ti muškarci nisu očajni, nego da se stvarni razlog krije u:

“Većina tih muškaraca je poprilično bogata i oni u svojoj budućoj izabranici traže zapravo domaćicu. Oni žele od žene da bude u kući, da kuha, pere.”

U devet od deset slučajeva ovakavih razgovora, muškarci se požale na bivšu partnericu, ističući da su joj dali luksuz, život na visokoj nozi a ona nije znala kuhati, čistiti i biti domaćica, usto još nije ni zaposlena. Zato joj muškarci kažu:

“Zašto bih ja trošio svoj novac na takvu djevojku, koja ne radi ništa, kad očito mogu biti neženja i zaposliti nekoga da mi čisti ko izgleda lijepo i još to radi u toplesu.”

Dodala je kako je to gotovo kao da odete u klub i ne dobijete nikakav ples, već samo sjedite tamo i gledate djevojku.

@bougiebosscleaning Things i love about my job… playing dress up #cleantok #maid #housekeeping #toplessmaid ♬ original sound – Bougie Boss Cleaning

Naravno, ispod videa uslijede brojni komentari, među koji su:

“Svaka čast. Uzmi svoj novac djevojko”; “Voljela bih da mene plaćaju da im čistim u toplesu”; “TOP. Onda, pretpostavljam da se selim bliže tebi.”; “Ako se ikad obogatim, nabaviću sebi jednu takvu”; “Da, naplaćuje manje od kućnih pomoćnica u mom kraju”; “Bravo! Puno sreće”; bili su neki od komentara.

Pored ovakvih ohrabrujućih komentara, nađu se i oni malo drugačiji, poput:

“Skrivam se od svoje čistačice kad dođe, jer se osjećam loše gledajući je kako ne radi ništa. Ne mogu zamisliti da gledam nešto drugo”; “Kako ti nije hladno. Je li to samo mene zabrinjava ili…” priznaju neki na društvenim mrežama. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , , ,