Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Cijeli život išao na operacije da bi postao Ken lutka, a onda shvatio da želi biti Barbie

Preuzmite sliku

Rodrigo Alves je 39-godišnji muškarac koji je navodno potrošio ogroman novac  na operacije kako bi izgledao kao Ken lutka

. Neke od operacija su bile postizanje oblika očiju kao mačjih, nebrojene operacije nosa i vađenje čak četiri rebra. No, sada je potrošio više novaca kako bi si ugradio grudi i proširio kukove te povećao usnice, sve kako bi izgledao više kao Barbie.

Rodrigo je prije za NYPost rekao:

“Učinio sam sve kako bih izgledao kao Ken i bio muškarac, ugradio sam ‘pločice’ i mišiće u ruke, ali lagao sam sam sebe. Ja sam žena i uvijek sam imao ženski mozak, a sada se napokon osjećam dobro u svom tijelu.”, prenosi vecernji.hr

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)


Nakon sveukupno 90 operacija, on je sada postao Brazilka i to pod imenom Jessica Alves.

“Imala sam facelifting. Hirurg mi je stegnuo mišiće kako bi mi podignuo obraze i čelo. Ne radim to da izgledam mlađe, radim to da zamrznem godine“, ispričala je Jessica, koja je promijenila sve na svome tijelu osim spola.

Zanimljivo je i to da je Jessica imala čak 12 operacija samo na nosu, a svoj prvi zahvat obavila je kada je imala 17 godina. Prvu rinoplastiku napravila je s 19 godina, a u januaru 2020. otkrila je da je transrodna osoba. Naime, njezina porodica ima niz trgovina mješovitom robom u Brazilu što ih je učinilo bogatima, ali od 2018. Alves nije ostvarila nikakvu zaradu u vezi s trgovinama. S 18 godina se preselila u London, gdje je studirala odnose s javnošću na London College of Communication, a novac koji joj omogućuje operacije je navodno naslijedila od bake.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,