Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Bila je uvjerena da je partner već 7 godina mrtav, a onda je saznala istinu

Preuzmite sliku

Djevojka poznata samo po korisničkom imenu na TikToku, @k.jewel5, ispričala je potresnu i pomalo jezivu priču koja je obilježila njezin život.

Naime, bilo joj je 14 godina kada je upoznala mladića s kojim je počela izlaziti. Održavali su vezu na daljinu, ali samo pola godine nakon su se, kako kaže, jako posvađali i nisu razgovarali tri dana. Tiktokerica, kojoj je sada 20 godina, ispričala je da se u ta tri dana dogodila nesreća – njezin dečko je završio u bolnici nakon što ga je neko izbo nožem.

Pao je u komu, a dan nakon primila je poziv da je umro.

Prošlo je već sedam godina od tada, a prije samo dva dana doživjela je pravi šok kada je vidjela fotografiju njega i njegovog najboljeg prijatelja objavljenu na društvenim mrežama.

@k.jewel5I wish I was lying.. ##onlyme ##fyp ##mylife ##idkanymore ##men ##truestory ##2021 ##why

♬ my audio yellow – 𝒷♡

U video objavi priča kako je brzo otkrila da su njih dvojica sada par, ali i kako ga je bez puno razmišljanja odlučila kontaktirati. “Vidjela sam fotografiju. Molim te, odgovori mi. Voljela sam te svih sedam godina, Dave.” Dave je samo pročitao poruku, ali nije odgovorio. Djevojka se ipak nada da će dobiti objašnjenje. (vecernji.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,