Podgorica: Brutalno prebio djevojke u kafiću, ubrzo i zažalio (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Muškarac je u noći na subotu u jednom lokalu u Podgorici napao dvije djevojke. Napad su prijavile crnogorskoj policiji, a za pomoć su se obratile i Sigurnoj ženskoj kući.

Predsjednica Sigurne ženske kuće, Ljiljana Raičević, objavila je na Facebooku šokantnu snimku na kojoj se vidi kako muškarac napada dvije djevojke.

- Danas su nas posjetile ove dvije djevojke koje su pretučene u petak navečer. Donijele su ovu snimku, na kojoj se dobro vidi napadač koji ih je iz čista mira provocirao i iznenada napao brutalno. Ozljede su vidljive, a priča strašna - napisala je Raičević uz objavu.

Na snimci se vidi kako muškarac upada u lokal. Najprije šakom u lice udara jednu djevojku, a nakon toga kreće na drugu koju udara nogom u tijelo pa rukom u lice.

Mladići koji su se našli na mjestu napada pritrčali su u pomoć djevojkama i napadača pretukli nakon toga i izveli van iz lokala.

Policija je naknadno uhapsila 59-godišnjeg Podgoričanina Miomira Radunovića koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote u radnji brze hrane kod Sahat kule brutalno pretukao dvije djevojke udarajući ih pesnicom u glavu. Radunoviću je određen pritvor do 72 sata, prenosi Kolektiv.me.