Neviđena scena u Beogradu: Pijan zaspao na luku Savskog mosta, 20 metara iznad rijeke (VIDEO)
Foto: Tuzlanski.ba

Iako okolnosti pod kojima se čovjek našao na luku mosta nisu poznate, pretpostavlja se da se, najvjerovatnije pod dejstvom alkohola, čovjek popeo na metalnu konstrukciju koja se nalazi na visini od oko 20 metara iznad nivoa vode i da je tu i zaspao.

most-zaspao-pijan

Ivana T. iz Beograda (38) vatrogasci su danas nešto poslije 18 sati bezbjedno spustili sa luka Starog savskog mosta na kome je čovjek, prema riječima očevidaca, zaspao.

Iako okolnosti pod kojima se čovjek našao na luku mosta nisu poznate, pretpostavlja se da se, najvjerovatnije pod dejstvom alkohola, čovjek popeo na metalnu konstrukciju koja se nalazi na visini od oko 25 metara iznad nivoa vode i da je tu i zaspao.

"Od policije smo dobili dojavu u 18.18 sati. Na teren je izašlo dva vozila i devet vatrogasaca koji su na luku mosta zatekli čovjeka i spustili ga. On je bio u svjesnom stanju i bez povreda. Nakon uspješne akcije spuštanja, čovjeka je sa lica mjesta odvezla policija", kažu u vatrogasno-spasilačkoj jedinici "Beograd".

Iako se pojavila informacija da je zbog ovog dođaja bio zaustavljen tramvajski saobraćaj na mostu, od dispečera GSP-a smo saznali da nije došlo do prekida u njegovom funkcionisanju.

"Saobraćaj se tokom cijelog popodneva odvijao bez prekida. Nemamo informaciju da se tako nešto dogodilo na tom mostu", kažu u dispečerskom centru GSP-a. (Smedia)