Foto: Tuzlanski.ba

Gianluca Vacchi primio je drugu dozu vakcine u Hali 3 Beogradskog sajma.

Italijanski biznismen revakcinisao se u Beogradu, a društvo mu je pravila supruga, manekenka Sharon Fonseca, piše Kurir.

"Hvala na dobrom poslu, kao što sam rekao, drago mi je što sam ovdje i imam priliku da budem vakcinisan. Osjećali smo se kao kod kuće, a tako mi je bilo i prvi put. Pored svega što radim, ja sam i DJ, pa jedva čekam da svi slavimo zajedno kada pandemija prođe i napravim koncert – rekao je Vacchi.

Milioner je stigao privatnim avionom u Beograd gdje ga je dočekao zamjenik gradonačelnika Goran Vesić. Gianluca Vacchi se pojavio u bijeloj, raskopčanoj košulji, što je posebno oduševilo žene koje godinama lude za Italijanom.

"Za nas je njegov dolazak važan, njegova popularnost je nama dobra jer je to promocija našeg grada" – poručio je Vesić.

Gianluca će u Beogradu provesti dva dana

Gianluca Vacchi je otkrio da nije imao posljedice poslije vakcine, ali će u Beogradu ostati dva dana. Također je otkrio da njegov deda ima srpske korjene.

"Sa strane mog dede imam srpske korijene, osjećam se blisko Srbima. Ja sam pomiješane krvi. Volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvijek lijepo dočekaju i veoma sam sretan. Ostaću dva dana i onda se vraćam" – rekao je Gianluca Vacchi.

Podsjetimo, Vacchi je nedavno postao otac i dobio kćerku sa manekenkom Sharon Fonseca.