Bizarni prizori iz Dalmacije: Britanci demolirali apartman, mazali se krvlju i ljubili
Foto: Tuzlanski.ba

Britanski turisti u Solinu u Hrvatskoj demolirali kuću, odnosno apartman u kojem su odsjeli, pa se krvavi kupali u bazenu. Policiju pozvao vlasnik apartmana koja je reagovala.

Iz policije su rekli da je riječ o stranim državljanima, od kojih je jedan imao povredu glave.

“Jutros oko 7 sati i 30 minuta u Solinu u Držićevoj ulici zaprimljena je dojava kako se ispred kuće za iznajmljivanje nalazi više stranih državljana od kojih jedan od njih ima povredu glave. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno da je osoba (državljanin Velike Britanije) u padu udarila glavom, a s obzirom na to da je već imao ranu na glavi ista je ponovno prokrvarila. Povrijeđeni je prevezen na pružanje ljekarske pomoći u splitsku bolnicu”, poručila je policija.

Vlasnik apartmana je za portal Dalmacija Danas ispričao šta se dogodilo.

“Sedam Britanaca, moji gosti koji su u vilu stigli jučer, sinoć su izašli vanka u Split, jedan se vratio s razbijenom glavom oko 4 sati. Nastavili su galamiti i raditi nered oko bazena. Kasnije je sve eskaliralo”, rekao je vlasnik Ivan Japirko.

Kaže da je, kada je stigao, kuća bila demolirana i puna krvi.

Jedan momak je bio skroz gol, drugi u donjim gaćama, mazali su se krvlju i ljubili. Pozlilo mi je, od šoka sam počeo povraćati bijelu pjenu. Užasne scene, katastrofa”, prepričao je.

Kako dalje prepričava, Britanci su tako krvavi otišli u bazen.

“Čekao sam s njima dva sata tu dok nije došla ekipa za uviđaj. Bili su bahati i rekli da neće izaći iz kuće jer su je platili. Srećom došla je policija brzo, jedan od njih zaključao se u WC da se sakrije od policije. Kada je izašao, osim što je razbio vrata, svog prijatelja je plesnio i počeo bježati policiji. Trčao je preko cijelog Japirka i bježao od policije”, opisao je bizarnu situaciju vlasnik apartmana.

Japirkov apartman trenutno je u fazi čišćenja, a on se žali da je mora brzo pripremiti za dolazak novih gostiju.

“Stanje je haotično, ali niko me ne pita, jer uskoro dolaze novi gosti i ja moram pripremiti vilu. Turisti misle da je Split party destinacija i da mogu raditi šta hoće. Dokle god je to tako, imat ćemo ovakvih scena”, zaključio je Japirko.