Zdravko Čolić je večeras u Tuzli u ispunjenoj velikoj dvorani Mejdana održao predivan koncert pun emocija. 

Pjevali su u prvim redovima i tinejdžeri i stariji svaku pjesmu od početka do kraja, skandirali njegovo ime, pružali mu ruku, a bilo je i onih koji su telefonima bilježili svaki trenutak fantastičnog koncerta.

Koncert je počeo pjesmom "Mjerkam te", a potom su se redali hitovi "Produži dalje", "Krasiva", "Čija je ono zvijezda", "Sto dukata", "Živiš u oblacima", ,,Pisaću joj pisma duga" i još mnogi drugi hitovi krasili su večerašnju setlistu.

Publika je mogla uživati u skoro tri sata nevjerovatne energije i horskog pjevanja. Čola je još jednom pokazao zašto ga smatraju najvećom regionalnom zvijezdom. U takt ga je pratio izvanredni bend. Publika je aplauzima pozdravljala svaki pokret svaku pjesmu.

Za svega tri dana Zdravko Čolić će proslaviti svoj 72 rođendan, energija koju je večeras podijelio sa tuzlanskom publikom je energija sa kojom se ne mogu pohvaliti ni mnogo mlađe kolege.

Još jednu izuzetno uspješnu organizaciju koncerta u Tuzli potpisuje Beral Music.

Podsjećamo, Čola trenutno radi na novom albumu koji bi svjetlost dana trebao ugledati do kraja ove godine. (Foto: Blicko | Tuzlanski.ba)