Za realizaciju ovog projekta iz Budžeta Grada Tuzle izdvojeno je 30.000 KM.

Završeno asfaltiranje puta u naselju Suljetovići u MZ Suljetovići
Foto: Grad Tuzla

Gradonačelnik Tuzle, dr.sc. Zijad Lugavić, i pomoćnik gradonačelnika za Službu za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesnih zajednica, dr.sc. Miralem Mulać, posjetili su Mjesnu zajednicu Solana gdje je završeno asfaltiranje puta u naselju Suljetovići, čime je značajno unaprijeđen kvalitet života stanovnika.

Gradonačelnik Lugavić je naglasio važnost ovog projekta rekavši:

"Danas se nalazimo u MZ Solana gdje smo završili asfaltiranje kritične dionice puta u naselju Suljetovići. Projektom smo obuhvatili kanalizacionu mrežu za desetak kuća i omogućili nesmetan prilazak groblju/mezarju na ovoj lokaciji.Iz dana u dan radimo na izgradnji komunalne infrastrukture kako bismo osigurali bolje uslove za sve naše sugrađane, jer naš cilj je unapređenje kvaliteta života svih građanki i građana Tuzle."

Za realizaciju ovog projekta iz Budžeta Grada Tuzle izdvojeno je 30.000 KM.

Grad Tuzla će slične projekte nastaviti i u drugim mjesnim zajednicama, s ciljem ravnomjernog razvoja cijelog grada.MZ Solana rekonstrukcija puta

"Vidimo da su stanovnici zadovoljni, a to nam je najvažnije. Nastavit ćemo ulagati u komunalnu infrastrukturu kako bismo poboljšali uslove života u svim dijelovima Tuzle", kazao je gradonačelnik Lugavić.

Gradska uprava Tuzle kontinuirano radi na realizaciji projekata koji će unaprijediti komunalnu infrastrukturu i osigurati bolji kvalitet života za sve građane.