Udruženje "B12" i Pivnica Boris organizuju: 3. Internacionalni festival Piva "TUZLA 2014"
Foto: Tuzlanski.ba

Organizatori su se pobrinuli da muzički program bude dosta kvalitetan i na zavidnom nivou.

Udruženje ljubitelja piva "B12" i Pivnica Boris organizuju 3. Internacionalni festival Piva "TUZLA 2014" koji će biti propraćen uz dosta bogat zabavno-muzički program i trajat će od 04. do 06.septembra 2014.godine na platou parkinga panonskih jezera (parking kod novog mosta).

Posjetitelji festivala moći će uživati u tri dana raznovrsnog cjelodnevnog programa koji počinje u 09,00 sati i traje sve do iza ponoći. Festival je jedinstvena prilika da posjetitelji kušaju raznovrsne domaće i strane brendove piva po promotivnim cijenama.

Početak festivala i otvaranje je predviđeno 04. septembra 2014. godine u 20,00 sati. S obzirom da naši najbolji nogometaši igraju prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom Lihteštajna, kapije festivala će biti otvorene 04. septembra u 12,00 sati. Veliki after party poslije nogometne utakmice će biti upravo na festivalu, a uz pobjedu naših Zmajeva vjerujemo da će ovo biti pravi sportsko-kulturno-zabavni spektakl.

[audio mp3="http://tuzlanski.ba/wp-content/uploads/2014/08/festival-piva.mp3"][/audio]

Organizatori su se pobrinuli da muzički program bude dosta kvalitetan i na zavidnom nivou, tako da će nastupiti:

- 04.septembar – After Party / BiH - Lihteštajn, No Rulles i Grupa SIN

- 05.septembar – Big Brothers i Letu Štuke

- 06.septembar – Generacija bez kompasa i Teška Industrija

Generalni sponzor manifestacije BH Telecom i organizatori festivala su obezbjedili veliki broj nagrada, jer će 05. septembar biti posvećen "BH Telecomu-famlily day".

festival-piva33- Ovogodišnji festival se organizuje na dosta boljoj lokaciji nego li je to bilo prethodnih godina. Za 3.internacionalni festival piva "TUZLA 2014" smo se potrudili da obogatimo muzički program što smo i uspjeli, tokom tri dana festivala imati ćemo odlične svirke. Ono što nas posebno raduje, a to je otvaranje festivala 04.septembra kada će Tuzla biti domaćin prijateljske nogometne utakmice BiH i Lihteštajn, tako da ljubiteljima piva i nogometa obećavamo odličan provod, prije i poslije utakmice. Cijene piva će biti po promotivnim cijenama, zato pozivamo sve ljubitelje piva i dobrog provoda da nam se prdruže tokom 3 dana festivala, poručuju organzatori.

Dakle, festival će trajati od 04. do 06. septembra 2014. godine na platou parkinga panonskih jezera koji u neposrednoj blizini centra grada i kružnog toka, u narodu popularni pod nazivom SKVER. (Tuzlanski.ba)

[audio mp3="http://tuzlanski.ba/wp-content/uploads/2014/08/festival-piva.mp3"][/audio]