Sarajevo Beer Festival 2015: Atmosfera za pamćenje ljubiteljima i degustatorima piva i muzike
Foto: Tuzlanski.ba

Četvrtu godinu zaredom, „Sarajevo Beer Festival“ donosi  atmosferu za pamćenje ljubiteljima i degustatorima piva i muzike.

Sarajevo Beer festival već je postao tradicionalan i prepoznatljiv dio kulturno-zabavnog  života bosanskohercegovačke prijestolnice, te je tokom proteklih godina, ova manifestacija visoke produkcije i masovnosti  poprimila i karakter dobre turističke ponude grada Sarajeva.

Dnevni repertoar Festivala počinje u 14 sati, na “Zetri”,  u sklopu kojeg će posjetioci imati priliku učestvovati u brojnim pivopijskim takmičarskim igrama i osvojiti zanimljive nagrade. Koncerti počinju u 20 sati.

„Sarajevo Beer Festival“  okuplja samo najbolje izvođače iz regije, tako da ove godine nastupaju:

29.05.   Jinx, Crvena jabuka, Partibrejkers

30.05.   Pochko & New Primitives, Dječaci, Bajaga

31.05.  Tanja Jovičević EX Oktobar 1864 i Van Gogh

beer-fest-sarajevo23

Jednodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 10,00 KM, trodnevni paketi po cijeni od 20,00 KM, a svi posjetioci  će moći svaki dan besplatno ući do 18 sati.

Ulaznice se mogu već sada kupiti u „Cafe Baru Opera“, a od 19. maja i na biletarnici „BKC-a“, te na platou „Skenderija“.

Sarajevo Beer Festival će ove godine, zahvaljujuću sponzoru i partneru „EKOPAK“, biti u znaku odgovornog odnosa prema okolišu: Prikupljena ambalaža biće vraćena u proces reciklaže i iskorištavanja putem „EKOPAKOVOG“ sistema „Zelena tačka“!

Izaberite Sarajevo Beer Festival 29., 30. i 31. maja ove godine. Dođite, uživajte u muzici, a kada vidite pivo učinite mu uslugu, popijte ga, a ambalažu reciklirajte!

Tuzlanski.ba će u narednim danima obradovati sretne posjetitelje sa ulaznicama za festival, sve što treba da uradite, jeste da nas pratite redovno.