Foto: Tuzlanski.ba

Nakon nedavno održane promocije novog Renault Megane u Sarajevu ove subote (16.4.) , Renault, Nissan i Dacia karavana u organizaciji GUMA M stiže u Tuzlu.

Stanovnici Tuzle će u samom centru grada, na Trgu slobode od 9 do 17 sati imati priliku upoznati najnoviji model iz Renaulta, a to je novi MEGANE.

Dinamični i senzualni novi Renault MEGANE naprosto zrači. Njegove skladne proporcije i sportski elegantna linija pozivaju vas da odmah zauzmete svoje mjesto za upravljačem. Čim uđete u novi Renault MEGANE uronit će te u svijet vrhunske tehnologije. Vozačevo mjesto je kao u pravoj pilotskoj kabini opremljeno brojnim vrhunskim tehnologijama dosad neviđenim u ovoj klasi.

Novi Renault MEGANE već od samog početka prodaje dostupan je sa cijelom paletom motora. Renaultvovi inžinjeri su upotrijebili svo svoje znanje i iskustvo i najbolje Renault tehnologije: sistem Stop&Start, sistem za obnovu energije Energy Smart Management, smanjeno trenje... Na izboru su četiri benzinska i pet dizelskih motora, a među njima su neki dostupni i s automatskim mjenjačem EDC sa dvostrukim kvačilom.

- Benzinski motori: Energy TCe 100, Energy TCe 130 i Energy TCe 205, a uskoro i SCe 115.

- Dizel motori: Energy dCi 90, Energy dCi 110, Energy dCi 130, a uskoro i Energy dCi 165 te dCi 110 Hybrid Assist.

Uz Renault MEGANE kao zvijezdu ovog događanja, posjetitelji će moći vidjeti i već dobro poznate modele:  Renault KADJAR, Nissan, QASHQAI i Dacia DUSTER.

LJETNE GUME

GUMA M  će ovom prilikom predstaviti i veliki izbor ljetnih guma poznatih svjetskih brendova koje su kupcima širom BiH dostupni i na web shop portalu www.cijenaguma.ba.

SERVISNE AKCIJE

Nakon vožnje u zimskoj sezoni idealan je trenutak za pripremu vozila za ljetne dane.  GUMA M je za vlasnike Renault i Dacia vozila pripremila posebnu servisnu akociju koja obuhvaća besplatan i temeljit pregled kompletnog vozila s naglaskom na kočioni sistem, te 30 % popusta na originalne rezervne dijelove pri zamjeni komponenti zupčastog i kanalnog remena!

U svim GUMA M centrima u toku je posebnu akciju za vozila svih marki po akcijskim cijenama do 30. aprila Više informacija doznajte putem besplatnog broja telefona 0800 88 88 0 i na web stranici www.gumam.com.

(Marketing | Tuzlanski.ba)