Foto: Tuzlanski.ba

Zbog otklanjanja kvara na magistralnom cjevovodu sistema daljinskog grijanja grada Tuzle na lokaciji ''južna saobraćajnica kod mosta Pasarela'' dana 22.01.2015. godine će doći do prekida isporuke toplinske energije u određenim dijelovima grada.

Isporuka toplinske energije će u jutarnjim satima biti obustavljena svim korisnicima sistema daljinskog grijanja u centralnom i istočnom dijelu grada (dio naselja Mosnik, naselja Mejdan, Pazar, Jala, Centar, Stari grad, Bulevar, Stupine i Zlokovac, Ši Selo, Brčanska Malta, Skojevska, Sjenjak, Solina i Slavinovići).

Poduzeće ''Centralno grijanje'' d.d. Tuzla danas vrši pripreme a sutra će pristupiti otklanjanju kvara na magistralnom cjevovodu. S obzirom da će uslijed navedenih radova prekid isporuke toplinske energije biti od jutarnjih sati i trajati do popodnevnih sati, molimo sve korisnike naših usluga da se na vrijeme pripreme i da imaju razumijevanje za ove aktivnosti.

Putem dežurnog dispečera i naše web stranice ćemo informirati građane o dinamici radova i završetku istih. Normalizacija isporuke toplinske energije se očekuje u kasnim poslijepodnevnim satima 22.01.2015. godine.

(Tuzlanski.ba)