Nektar FreshWave Festival: Promo zabava u Tuzli
Foto: Tuzlanski.ba

U susret šestom izdanju Nektar FreshWave festivala najavljujemo promotivnu zabavu, koja će se održati u petak, 28.4. u tuzlanskom Domu mladih.

Nastupe će ovom prilikom upisati poznati regionalni izvođači Lea Dobričić i Ilija Đoković i to u back 2 back konceptu, dok će se uz ova imena iza pulta naći i jedan od najprespektivnijih izvođača u BiH Goran Emkić kao i resident dama Nektar FreshWave festivala Joma Maja!

Ulaznica za ovaj događaj košta šest KM.

FreshWave festival: Resident DJ's

Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i DJ Woodie domaćini su šestog Nektar FreshWave festivala. Kao i prošle godine kao domaćini tri festivalske bine ugostiće više od 30-ak izvođača iz regiona i svijeta. Ne sumnjamo da će na zadovoljstvo i najzahtjevnijih ljubitelja elektronske muzike biti užitak da se na pravi način ugoste neka od najvećih svjetskih imena koje možemo da očekujemo ovog ljeta na najboljem elektronskom festivalu u Bosni i Hercegovini!

Early Bird ulaznice u prodaji!

Uskoro će se u prodaji naći trodnevne ulaznice za ovogodišnje izdanje festivala i to po najpovoljnijoj cijeni od svega 35KM, koja podrazumjeva popust od 40% u odnosu na punu cijenu ulaznica. Ulaznice će biti dostupne putem on-line ticket servisa Kupikartu.ba

Ovogodišnje izdanje Nektar FreshWave festivala održaće se 10. 11. i 12.