Foto: Tuzlanski.ba

Sjećate li se svojih rođendana iz djetinstva? Rođendani su se ranije u pravilu slavili kod kuće i uglavnom su svi vrlo nalikovali jedan drugome. Vrhunac rođendana tada je bila torta, gotovo uvijek iz kućne radinosti i uglavnom čokoladna. Danas su rođendane u stanovima zamjenile igraonice i kreativno osmišljene tematske zabave...

cambridge-englisc-school23

Za organizaciju rođendana kod kuće danas treba mnogo hrabrosti, vremena i ideja... Upravo zbog toga u Tuzli danas postoji mjesto, na kojem se ništa ne prepušta slučaju već se pomno osmišljeno priprema ambijent za nezaboravnu zabavu vaših klinaca i klinceza.

Cambridge English škola je nedavno počela sa organizacijom rođendanskih zabava u saradnji sa restoranom Biblioteka. U ponudi imaju različite tematske jedinice, radionice, igrice i animacije. Pristup svakom rođendanu je individualan, jer kako sami ističu najvažniji prioritet su zadovoljna djeca i upravo zbog toga trude se da svaki put kreiraju nešto novo, maštovito i lijepo i da svaki rođendan bude jedinstven i poseban u Cambridge English Birthday Clubu.

Za željeni termin ili više informacija možete kontaktirati brojeve telefona 061 883 502 / 061 858 898 ili lično posjetite ljubazno osoblje u prostorijama škole.

Cambridge-English-Birthday-Club

(Marketing | Tuzlanski.ba)