Foto: Tuzlanski.ba

U organizaciji Regionalne direkcije Tuzla BH Telecoma dana 31.05.2024. godine upriličena je prezentacija Cloud usluga BH Telecoma kojoj su prisustvovali privrednici sa sjedištem na području grada Gračanice. 

Prezentacija na temu „Cloud usluge BH Telecoma – otkrijte svijet BH Telecom Cloud usluga koji vam nudi savremene modele poslovanja i unaprijeđene procese rada“ održana je u sali za konferencije u sklopu Trgovačkog centra Etna kojom je pružen detaljan uvid u Cloud model poslovanja zastupljen u ponudi BH Telecoma.

Savremene Cloud usluge u kombinaciji sa mrežom BH Telecoma osiguravaju agilnost za razvoj biznisa, uz značajno smanjenje troškova za kreiranje, održavanje i korištenje potrebnih ICT rješenja. Data centri i svi podaci smješteni su u BiH, u vlasništvu BH Telecoma.

Ovakav model poslovanja povećava efikasnost i fleksibilnost u provođenju poslovnih aktivnosti, smanjuje ulaganja i troškove u informatičku opremu i infrastrukturu, te ostale povezane resurse, uz odgovarajuće Cloud usluge i servise kreirane baš po mjeri svakog biznisa.

BH Telecom nudi isključivo Cloud servise visokih performansi, uz mogućnost angažmana iskusnih, certificiranih i profesionalnih zaposlenika.