Alija Alić iz Sapne dobitnik nagrade Pivare Tuzla "Put u Brazil"
Foto: Tuzlanski.ba

Pivara Tuzla d.d. u ovim trenucima izražava duboko žaljenje zbog katastrofe koja je zadesila našu kao i susjedne zemlje. Nažalost, bili smo prisiljeni da u ovom izuzetno nezgodnom trenutku održimo izvlačenje dobitnika nagrada (put u Brazil), a što je u skladu sa Pravilnikom o organizovanju nagradne igre, a i administrativnih procedura oko odlaska dobitnika na put.

Svečano izvlačenje nagrada je odgođeno i preseljeno, te u skromnom okruženju obavljeno u prostorijama Pivare Tuzla d.d. u prisustvu medija i drugih gostiju. Najvredniju nagradu među hiljadama pristiglih koverti izvukla je Husnija Tupković, prošlogodišnja Miss Federacije BiH a nagrada je pripala gospodinu Aliji Aliću iz Sapne.

Inače, nagrada koju je osvojio vrijedna je više od 9.000 maraka, a obuhvata boravak u Brazilu od 17 dana u hotelu smještenom pored kampa reprezentacije Bosne i Hercegovine kao i gledanje tri utakmice naše reprezentacije. Dobitnik je naglasio da će osvojenu nagradu najvjerovatnije pokloniti svome sinu Mehmedu.

Pivara Tuzla čestita sretnom dobitniku a sve ostale poziva da nastave sa skupljanjem i slanjem čepova jer nagradna igra traje do 24 juna 2014. godine.

Još jedanput izražavamo najdublje saosjećanje zbog prirodne nesreće koja je pogodila Bosnu i Hercegovinu, a Pivara Tuzla d.d. će nastaviti da i dalje čini sve kako bi pomogla najugroženijima u nastaloj katastrofi. Kliknite ovdje za pregled spiskova ostalih izvučenih dobitnika.