Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Završna borba za grupnu fazu evropskih takmičenja uz Wwin bonuse na uplatu

Preuzmite sliku

Najveća regionalna kladionica nagrađuje.

WWin i u četvrtak dijeli bonuse za svoje vjerne igrače. Najveća regionalna online kladionica WWin nagrađuje sve one koji sutra uplate na Wwin putem bilo koje opcije uplate. Sutra (četvrtak 26.8), na Bonus day, uplatite bilo kojom opcijom uplate (poslovnica, a-bon, x-bon, banka, kreditna kartica, skrill, neteller) na WWin i osvojite bonus u vrijednosti od 30 posto od uplate. (Aktiviranje 100%, uslov: 1 X 1,35)

Maksimalan bonus je 100 KM ili 50 eura, a akcija vrijedi za četvrtak. Ne propustite ovu sjajnu priliku i veliki broj utakmica koje se igraju u završnoj borbi za plasman u grupnu fazu Evropske i Konferencijske lige. Od timova iz regiona Rijeka i Partizan imaju jako dobru priliku da se plasiraju u grupnu fazu Konferencijske lige.

Rijeka na domaćem terenu dočekuje grčki PAOK i to sa odličnih 1:1 iz prve utakmice i svi se u ovom timu nadaju da će u revanšu biti bolji i proći dalje. Partizan u Beogradu dočekuje portugalsku Santa Claru. Crno-bijeli imaju zaostatak od 2:1 iz prvog meča, ali svakako da se i oni nadaju prolasku u grupnu fazu takmičenja.

Veliku pažnju privlači i meč Roma – Trabzonspor. Ekipa Josea Mourinha ima prednost od 2:1 iz prve utakmice u Turskoj, a i u revanšu je veliki favorit protiv neugodnog rivala. Grupnu fazu Evropske lige gotovo je osigurala Crvena zvezda. Oni su u prvom meču razbili Cluj sa 4:0 i rumunski prvak je pred nemogućom misijom povratka u ovom dvomeču. Dosta je još interesantnih utakmica koje možete odigrati u kladionici Wwin, a uz bonuse je i igra dodatno zanimljivija.

WWin uz bh. klubove

Kladionica WWin nastavlja svoje sponzorske aktivnosti u Premijer ligi BiH gdje i dalje podržava nekoliko timova. Igrači FK Sloboda, NK Široki Brijeg i FK Radnik na svojim dresovima nose logotip ove kladionice, kao i igrači Krupe, koji se sada takmiče u Prvoj ligi RS. Wwin nudi oklade na mečeve Premijer lige BiH, moguće je sve događaje pratiti uživo, a tu su i brojni bonusi i nagradne igre. Pratite Wwin putem Facebooka i Instagrama.

Wwin nagradna igra pogodi rezultat utakmice Shakhtar – Monaco Wwin nagrađuje igrače koji pogode rezultat utakmice Shakhtar – Monaco koja se igra danas od 21 sat. Izvlačenje nagrada je random, a Wwin nagrađuje 10 sretnih dobitnika sa po 20 eura bonusa.

Ono što je bitno je da imate barem jednu uplatu u posljednjih mjesec dana i da komentarišete sa profila koji ima ime i prezime.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,