Petak, 23. August 2019.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

TOTALNA DOMINACIJA: Ovakvu live ponudu za klađenje nećete naći nigdje

Meridian je pravo mjesto za sve koji vole da se zabave brzo, jer ova kladionica nudi pregršt načina za brzu opkladu i još brži dobitak.

Naravno, tu je i najbolja i najšira ponuda uživo mečeva sa najvećim kvotama: u svakom trenutku, na raspolaganju vam je više od 100 fudbalskih, košarkaških i teniskih mečeva na koje možete da se kladite i da dođete do dobitka vrlo brzo.

 • Tu su i bonusi ekstra minuti, gdje u 20. 40. 60. i 80. minutu dobijate veće kvote na konačan ishod, zero bet i opkladu na to ko će postići sljedeći gol.

  Osim toga, Meridian ima i ponudu za klađenje na sljedeći gol u narednih 5 ili 10 minuta. Za samo 300 ili 600 sekundi možete da dođete do dobitka, ukoliko ekipa na koju ste se kladili postigne pogodak.

 • Na sajtu meridianbet.ba ne smijete da propustite ni najbrži način da sastavite tiket. Ako iskoristite opciju “pametni tiket”, u jednom kliku ćete dobiti opkladu po svojoj mjeri. Dovoljno je samo da kliknete na opciju “pametni tiket” i dobićete tiket skrojen prema tome koje su vaše omiljene lige, omiljeni timovi i omiljene igre.

 • I u ovoj godini Meridian nudi najviše šanse da dođete do bonusa i to već od četvrtog para na tiketu. Iskoristite svaku šansu za dobitak i u novoj 2019. godini, jer vas čeka bonus preko 1000 odsto na broj parova.

 • U Meridianu nemate ograničenja na broj live parova na tiketu, ali zato imate mogućnost kombinovanja sa ostalom ponudom za klađenje.

  Nema razloga za čekanje, registrujte se na OVOM LINKU i iskoristite live ponudu kakvu nećete naći nigdje drugo.

  NAJBRŽA UPLATA + BONUS

  Na sajtu meridianbet.ba račun možete da dopunite Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Klikerom i xBonom, u pošti ili banci, a ukoliko je vaš nalog u evro valuti, depozit uplaćujete putem Skrill-a, Neteller-a i Paysafe vaučera.

 • Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite- nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje