Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

TOTALNA DOMINACIJA: Ovakvu live ponudu za klađenje nećete naći nigdje

Preuzmite sliku

Meridian je pravo mjesto za sve koji vole da se zabave brzo, jer ova kladionica nudi pregršt načina za brzu opkladu i još brži dobitak.

Naravno, tu je i najbolja i najšira ponuda uživo mečeva sa najvećim kvotama: u svakom trenutku, na raspolaganju vam je više od 100 fudbalskih, košarkaških i teniskih mečeva na koje možete da se kladite i da dođete do dobitka vrlo brzo.

 • Tu su i bonusi ekstra minuti, gdje u 20. 40. 60. i 80. minutu dobijate veće kvote na konačan ishod, zero bet i opkladu na to ko će postići sljedeći gol.

  Osim toga, Meridian ima i ponudu za klađenje na sljedeći gol u narednih 5 ili 10 minuta. Za samo 300 ili 600 sekundi možete da dođete do dobitka, ukoliko ekipa na koju ste se kladili postigne pogodak.

 • Na sajtu meridianbet.ba ne smijete da propustite ni najbrži način da sastavite tiket. Ako iskoristite opciju “pametni tiket”, u jednom kliku ćete dobiti opkladu po svojoj mjeri. Dovoljno je samo da kliknete na opciju “pametni tiket” i dobićete tiket skrojen prema tome koje su vaše omiljene lige, omiljeni timovi i omiljene igre.

 • I u ovoj godini Meridian nudi najviše šanse da dođete do bonusa i to već od četvrtog para na tiketu. Iskoristite svaku šansu za dobitak i u novoj 2019. godini, jer vas čeka bonus preko 1000 odsto na broj parova.

 • U Meridianu nemate ograničenja na broj live parova na tiketu, ali zato imate mogućnost kombinovanja sa ostalom ponudom za klađenje.

  Nema razloga za čekanje, registrujte se na OVOM LINKU i iskoristite live ponudu kakvu nećete naći nigdje drugo.

  NAJBRŽA UPLATA + BONUS

  Na sajtu meridianbet.ba račun možete da dopunite Maestro ili MasterCard karticama, vaučerima Klikerom i xBonom, u pošti ili banci, a ukoliko je vaš nalog u evro valuti, depozit uplaćujete putem Skrill-a, Neteller-a i Paysafe vaučera.

 • Bez obzira na to iz kojeg dijela BiH uplaćujete i za koji vid uplate da se odlučite- nemate nikakvih dodatnih troškova, provizije ili poreza i još dobijate bonus, a dobitke brzo, lako i bezbjedno možete da isplatite na svoj bankovni račun.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje