Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Priznajem, tražim pomoć: Snimak bokserskog šampiona kako konzumira bijeli prah šokirao svijet

Preuzmite sliku

Britanski bokser Kell Brook dospio je u centar pažnje nakon što je na internetu objavljen snimak na kojem konzumira bijeli prah, nakon čega se izvinio svojoj porodici i prijateljima te poručio da mu je hitno potrebna pomoć kako bi se izliječio.

Kako je naveo u izvinjenju, razlog zbog kojeg se prepustio teškim drogama leži u tome što se još uvijek nije pomirio s odlaskom u penziju.

“Pogriješio sam, želim se izviniti svojoj porodici i navijačim. Nije tajna da se borim s depresijom i da mi jako teško pada odlazak u penziju”, napisao je na Twitteru, a objavu koju je pregledalo više od 10 miliona ljudi još je nadopunio s riječima:

“Aktivno tražim pomoć koja mi je potrebna da me izvede na pravi put. Još jednom se izvinjavam zbog boli koju sam im nanio.”

Riječ je o bokseru koji je 2014. godine pobijedio Shawna Portera u Kaliforniji i postao IBF-ov svjetski prvak u velter kategoriji.

Britanski mediji pišu da je tokom karijere imao i brojne probleme van ringa, pa je tako 2007. godine izboden nožem u jednom noćnom klubu, da bi 2014. godine, dvije sedmice nakon što je postao svjetski prvak, dobio tri udarca mačetom na Tenerifima. (Klix.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,