Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uz kupljenu ulaznicu za utakmicu Sloboda – Leotar u UG ‘Prijatelji FK Sloboda”, majica na poklon

Preuzmite sliku

Fudbalski klub „Sloboda“ u subotu, 23. aprila, na stadionu Tušanj dočekuje Fudbalski klub “Leotar“ Trebinje.

27. kolo m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine, FK Sloboda će odigrati na domaćem terenu u 15 sati. Ulaznice za predstojeću utakmicu protiv Leotara su već puštene u prodaju i možete ih nabaviti online ili na prodajnim mjestima: CD Shop Mido, UG Prijatelji FK Sloboda.

Cijena ulaznice za zapad je 10 KM, dok je za sjevernu tribinu 5 KM.

Najveća regionlna kladionica Wwin oficijelni sponzor FK Sloboda u saradnji sa Udruženjem građana ‘Prijatelji FK Sloboda’ sve one koju svoju ulaznicu za zapadnu tribinu kupe u prostorijama Udruženja građana na adresi Patriotske lige br. 4 u blizini Centralnog gradskog parka će nagraditi majicom uz napomenu da je broj majica ograničen.

Podsjetimo, FK Sloboda i FK Leotar odigrali su ukupno 11 susreta u svim susretima od 2008. godine. U ukupnih 11 susreta, Sloboda je pobijedila pet puta i dva puta remizirala sa Leotarom.

Zadnja ligaška utakmica ova dva tima, koja je odigrana u oktobru prošle godine, završila je bez pobjednika (1:1). Sloboda se trenutno nalazi na osmom mjestu sa 26 bodova, dok se Leotar nalazi na desetom mjestu sa samo dva boda manje.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje