U znak zahvalnosti navijačima: Protiv Borca i Mladosti besplatan ulaz na Tušanj!
Foto: Tuzlanski.ba

Upravni odbor FK Sloboda na čelu sa predsjednikom Azmirom Husićem donio je odluku koja će sigurno obradovati sve navijače i simpatizere Crveno – crnih.

Za posljednje dvije domaće premijerligaške utakmice, protiv Borca i Mladosti, ulaz na stadion Tušanj će biti besplatan!

Kapije hrama tuzlanskog fudbala biće širom otvorene za domaću publiku i ovo je sjajna prilika da Tušanj pozdravi ekipu koja je ove sezone ispunila zacrtani cilj – opstanak u društvu najboljih.

Uprava Kluba ovim potezom želi da se zahvali vjernoj tuzlanskoj publici koja je ove sezone Crveno – crnim bezrezervno pružala veliku podršku u svim utakmicama. Navijači su uz svoje ljubimce bili u najtežim, ali i onim trijumfalnim momentima čime se rijetko koji klub može podičiti.

Ovim putem pozivamo sve naše simpatizere, posebno najvjernije navijače Fukare da u što većem broju pohode stadion Tušanj. Da se u mečevima protiv Borca i Mladosti zajednički radujemo novim trijumfima i da se u slavljeničkoj atmosferi oprostimo od ove sezone.

Takođe, ovo će biti idealna prilika i da tuzlanska publika još jednom pruži podršku projektu „Zlatna karika“ koji je bez sumnje od istorijskog značaja za Klub. Projektu sa kojim će FK Sloboda postati stabilan, snažan i trofejan premijerligaš pred kojim je evropska budućnost.

Podsjetimo, posljednje ovosezonske premijerligaške utakmice na Tušnju Crveno - crni igraju u srijedu (13. Maj) protiv Borca i u subotu (23. Maj) protiv Mladosti. (fksloboda.ba)