Ronaldo je pokrenuo vlastiti YouTube kanal kao najnoviji poslovni poduhvat u karijeri.

Ronaldo pokrenuo vlastiti Youtube kanal: Otkrivat će stvari i iz privatnog života
Foto: UR Cristiano (Youtube) | Iznenađenje za fanove

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo spremio je veliko iznenađenje fanovima i pokrenuo UR YouTube kanal na kojem će se snimati i otkrivati stvari iz privatnog života.

Dok nam je do sada bilo prezetirano i vidljivo ono što se dešava na fudbalskim terenima, stvari se sada mijenjaju te ćemo moći vidjeti život fubalera "iza paravana". 

Ronaldo je pokrenuo vlastiti YouTube kanal kao najnoviji poslovni poduhvat u karijeri. Portugalska ikona će iz Saudijske Arabije svakodnevno stajati pred kamerom i pokazivati stvari za koje nismo znali.

Sve to je objasnio u reklami koja traje minut i po. Ronaldov UR YouTube kanal sadrži njegov vlastiti logo, a na kanalu ćemo moći vidjeti kako Ronaldo igra igrice sa svojom suprugom Georginom, dešavanja iza scene, vježbanje, proslave golova, prihvatanje izazova i brojne druge stvari, što jako raduje njegove fanove. 

"Jako sam sretan što je ovaj projekt zaživio. Već dugo sam razmišljao o tome, ali konačno imam priliku učiniti ga stvarnim", rekao je ukratko Ronaldo.

Otkrio je kako je uvijek uživao u snažnom odnosu sa fanovima na društvenim mrežama, te da će mu YouTube dati još veću povezanost