Petak, 3. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ronaldo fotografijom iz teretane oduševio pratioce: “Ovo je nevjerovatno mišićava građa za 38-godišnjaka”

Preuzmite sliku

Legendarni portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo objavio je danas fotografiju iz teretane koja je privukla milione fanova.

Ronaldo vrijedno trenira iz dana u dan iskazujući istu žar za uspjehom kao prvog dana kada je stao na nogometni teren. S takvim mentalitetom postigao je nivo jednog od najboljih nogometaša svih vremena, a u Saudijskoj Arabiji pokazuje da nema namjeru stati.

Kada je tokom prošle zime prešao iz Manchester United u saudijski Al-Nassr, mnogi su mislili da je to i kraj jedne bajkovite karijere. Međutim, Ronaldo je sve demantovao i postigao 53 pogotka u kalendarskoj godini, što nikome u svijetu nogometa nije pošlo za rukom u 2023. godini.

Portugalac je danas ponovo impresionirao fanove. Objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj vrijedno trenira, skinuo je majicu i pokazao nevjerovatne mišiće za nekoga u 38. godini života.

Fotografija je za svega nekoliko sati prikupila skoro šest miliona lajkova (u trenutku pisanja članka).Inače, za Ronalda još uvijek nema novogodišnjih praznika. Prije dva dana postigao je dva gola u derbiju protiv Al-Ittihada, a za dva dana će sa svojim klubom na gostovanje Al-Taawonu u posljednjoj utakmici za 2023. godinu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,