Foto: Tuzlanski.ba

Patriotizam i plavo-žute boje su glavni razlog zbog čega se na jednom mjestu okupilo skoro 185.000 Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta!

repkaaaa6y

Reprezentacija.ba portal osnovan 2008. godine sa željom da se napravi internetska stranica koja će se baviti promocijom fudbalske reprezentacije BiH i drugih sportskih uspjeha svih naših nacionalnih selekcija. Podrška web portalu u vidu facebook fan stranice „BiH Reprezentacija" je za kratko vrijeme postala glavno virtuelno okupljalište iskrenih i istinskih navijača BiH iz svih dijelova svijeta.

Kvalitetan rad i neupitna ljubav prema domovini rezultirali su sve većom podrškom koja danas broji više od 180.000 članova, što je svrstava među najbrojnije Facebook zajednice u našoj zemlji.

repkicaeee- Kao projekat koji je pokrenut i vođen od strane mladih ljudi svih religijskih i nacionalnih pripadnosti iz cijele BiH, Reprezentacija.ba portal u kratkom je periodu postao jednim od najomiljenijih virtualnih okupljališta bh. patriota iz cijelog svijeta. - Izjavio je za Tuzlanski.ba idejni tvorac i osnivač Reprezentacija.ba, Bojan Selesković, te dodaje:

- Dnevno nas u prosjeku posjeti 30.000 Bosanaca i Hercegovaca od Kanade do Australije, a preko Facebook-a nas prati više od 180.000 fanova, što nas ujedno svrstava među najmasovnije facebook zajednice u našoj zemlji. Trudimo se biti afirmativni, konstruktivni i produktivni. Svakodnevno komuniciramo sa našim čitateljima, redovno nas posjećuju i gotovo svi reprezentativci. Otvoreni smo za sve nove ideje, jer kada radite nešto prvenstveno iz ljubavi i patriotizma i sa željom unapređenja aktuelnog stanja u cjelokupnom bh sportu, konstantno dobijate motiv da u  svom radu budete još bolji i da svakodnevno napredujete u svim segmentima... dodao je Selesković. 

Ispred redakcije Tuzlanski.ba, najvećoj patriotskoj zajednici na Facebooku kao i redakciji internet portala Reprezentacija.ba želimo mnogo sreće u daljem radu i promociji istinskog patriotizma koji povezuje sve navijače Bosne i Hercegovine bez obzira u kojem dijelu svijeta borave ili žive... 

Tuzlanski.ba