Nemoralna ponuda: PSG kraljevima nudi 123 miliona eura za CR-7
Foto: Tuzlanski.ba

PSG je po svaku cijenu odlučio dovesti najpopularnijeg igrača kraljevskog kluba iz Madrida Cristiana Ronalda, piše Goal.com.

Cristiano-RonaldoSuperbogati Francuski klub je spreman platiti Realu nevjerovatnih 123 miliona eura za Portugalca. Bio bi to najveći transfer u istoriji fudbala, 30 miliona više nego što je Real platio Manchester Unitedu za Ronalda 2009. godine.

Goal.com takođe navodi kako bi 27-godišnji Ronaldo imao astronomsku od od 500.000 eura sedmično, čime bi postao najplaćeniji fudbaler na svijetu.

Sada je na upravi Real Madrida da razmotre ovu zaista nemoralnu ponudu koje je došla na njihovu adresu od strane vlasnika PSG-a. Iako Zlatan Ibrahimović igra zaista sjajno u dresu PSG-a i redovno postiže golove uz neizostavne asistencije, čelnicima ovog kluba izgleda da ni to nije dovoljno, oni žele da uz Zlatana u špicu napada bude i popularni CR-7.

Očigladno je da Katarski investitori koji su većinski vlasnici kluba iz Pariza ni jdnog momenta ne žale novac, jer su njihove ambicije osvajanje lige šampiona. PSG je večeras na svom terenu ubjedljivo porazio Troyes sa 4:0 dva gola postigao je Ibrahimović koji je i dva puta asistirao za golove Maxwellu i Matuidi

Tuzlanski.ba