Foto: Tuzlanski.ba

Bosanskohercegovačka košarkaška zvijezda Džanan Musa (25), davno je postao sinonim za spektakularne utakmice i nezaboravne poteze na parketu.

Međutim, malo je poznato da ovaj sportista posjeduje još jedan talent koji se ne tiče driblinga i trojki i spektakla ispod koša, Musa ima talent i za privatni biznis – hotelijerstvo.

Svoj ukus, kada je o dizajnu i arhitekturi riječ, koji je rezultat njegovog života u inozemstvu, pokazao je kada je javnost dobila uvid u njegovu luksuznu nekretninu na obali Jadranskog mora.

Musa, zvijezda Real Madrida, inspirisan brojnim hotelima i vilama u kojima je boravio, odlučio je uložiti u svoj mirni kutak – vilu koju je nazvao po jednoj od najljepših bh. rijeka Uni.

Ova impresivna vila, smještena je na padini Podstrane, u blizini Splita, i pravo je utočište za turiste željne mira i ekskluziviteta.

“Možete uživati ​​u miru i fantastičnom pogledu na more, planine, otoke i Split. Planine, more i vila garantiraju vam prekrasan odmor. Vila se također može rezervirati za proslave, događaje i foto aktivnosti. Dobro odgojeni kućni ljubimci su dobrodošli”, navodi se na njenoj oficijelnoj stranici, Forbes.n1.info.