Subota, 25. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Source Code d.o.o. iz Tuzle je Microsoft BiH Partner godine 2014

Preuzmite sliku

Dana 09.09.2014.g. Microsoft BiH održao je redovnu godišnju konferenciju Partner dan 2014., na kojoj je okupio partnere iz cijele BiH i proglasio partnere godine.

Redovno godišnje okupljanje Microsoft partnera održava se sa ciljem upoznavanja lokalnih partnera sa novostima iz svijeta Microsofta, kao što su poslovni prioriteti, prednosti partnerstva s Microsoftom, predstavljanja novih proizvoda, kao i trendova u lokalnoj i globalnoj IT industriji.

Microsoft BiH je i ove godine nagradio najbolje partnere u različitim kategorijama gdje je za Application partner of the Year 2014 proglašen Source Code d.o.o. iz Tuzle.

Na ovogodišnjoj konferenciji kompanija Source Code predstavila je Windows Phone 8.1 aplikaciju za terensku prodaju. U pitanju je napredno, brzo, i jednostavno rješenje za uspostavljanje totalne mobilne prodaje za komercijaliste i menadžere prodaje pod nazivom OptimusMB. U cilju predstavljanja ovog proizvoda široj javnosti 18.09.2014.g. u Sarajevu će biti održana konferencija na kojoj će biti predstavljane sve prednosti i mogućnosti ovog proizvoda.

Source Code d.o.o. Tuzla pouzdani je partner vodeći firmi sa 290 pravnih lica unutar i van Bosne i Hercegovine koja svakodnevno koriste poslovna rješenja potpuno razvijena od strane Source Code -a kako bi optimizirali svoje poslovanje.

Znanje i viještina, usmjerenost na specifične i unikatne zahtjeve klijenata dovele su do razvoja funkcionalnih rješenja dok se u procesu upravljanja i poslovanja primijenjuju norme ISO 9001:2008. Predanost stručnog tima Source Code – a i kvaliteta usluga doveli su do rezultata koji su neusporedivi a koje je prepoznala IT industrija i nagradila kao jednog od najboljih partnera u 2014 godini.

Source Code d.o.o Tuzla je informatička firma osnovana 2006 godine u cilju kreiranja tehnološki naprednih rješenja fokusiranih na potrebe klijenata. Source Code d.o.o je razvio Optimus Business Framework (Optimus Poslovnu Platformu) koju čine specifična rješenja za sve tipove industrija. Fokus firme je razvoj informatičkih poslovnih rješenja kojima se omogućavaju klijenti da budu korak ispred svoje konkurencije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje