Nedjelja, 23. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kinezi imaju uređaj za ljubljenje preko interneta sa “stvarnim” usnama

Preuzmite sliku

Za korištenje ovog uređaja je potrebna međusobna saglasnost obje strane. ‘Hvala tehnologiji’, riječi su jednog prezadovoljnog kupca koji je otkrio da je već godinama u monogamnoj vezi s djevojkom na daljinu.

Ova kineska naprava za ljubljenje sa stvarnim silikonskim usnama omogućuje vam da ljubite bilo koga preko interneta. I dok je nekima to jezivo, drugi priznaju da je uređaj simpatičan i praktičan.

U svakom slučaju, mnogi su oduševljeni novim izumom kineskih tehnoloških genijalaca koji vam omogućuje da poljubite svoju voljenu osobu kad god poželite, čak i ako je hiljadama kilometara daleko, prenosi 24sata.hr.

Šta ovaj uređaj čini?

Uređaj pomaže u promicanju monogamne ljubavi

Realistični uređaj za ljubljenje ima pokretne usne i napravljen je kako bi vam omogućio da osjetite ‘pravu’ vezu sa svojim partnerima na daljinu. Možete čak i poljubiti apsolutne strance, ali uređaj je dizajniran za promicanje pravih monogamnih veza.

Za korištenje je potrebna međusobna saglasnost obje strane. Usne uređaja izrađene su od silikona. Uz pomoć senzora oponašaju stvarni pritisak, pokret, pa čak i toplinu usana osobe koja se ljubi. Omogućuje uređaju da pošalje tačnu repliku na uređaj vašeg voljenog. Radi pomoću aplikacije za uparivanje mobilnog telefona.

Za mnoge je već postao spas

Uređaj za ljubljenje prodaje se po maloprodajnoj cijeni od 35 dolara po komadu. Recenzije kupaca govore da su zapravo zahvalni na prilici da simuliraju intimni trenutak sa svojim voljenima. ‘Hvala tehnologiji’ riječi su jednog prezadovoljnog kupca koji je otkrio da je već godinama u monogamnoj vezi s djevojkom na daljinu.

Izumitelj uređaja, koji se preziva Jiang, rekao je da ga je stvorio dok je 7 godina bio odvojen od svoje djevojke. Jiang je dizajnirao uređaj tako da se aktivira kada je uparen s jednim pošiljateljem i jednim primateljem istovremeno. To znači da zapravo ne možete poslati neželjene poljupce onima koji ih uopšte ne očekuju, donosi Bright Side(Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,