Sa novim aplikacijama Tuzlanski.ba uvodi nove standarde u digitalnom novinarsvtu čime spada u odabrani krug medija u Bosni i Hercegovini koji prati inovativne trendove.

Foto: Tuzlanski.ba | Sve što je bitno saznajte prvi

Redizajnirani Tuzlanski.ba vam omogućava da pratite aktuelne vijesti iz zemlje i regije, svijeta sporta, ekonomije ili druge zanimljivosti koje svakodnevno kreiramo u našim kategorijama.  

Tuzlanski.ba putem svoje Android i iOS aplikacije nudi mogućnost bržeg i preglednijeg čitanja vijesti, mogućnost da sačuvate vijest koja vas zanima ili koju namjeravate pročitati kasnije ali i da registracijom na naš sajt steknete mogućnost komentarisanja određene pojave ili teme. 

Vezani članak Dragi naši, pred vama je redizajnirani i osvježeni portal Tuzlanski.ba

Primanje notifikacija za važne vijesti konačno su tu. Dovoljno je samo da prilkom instalacije aplikacija dozvolite primanje obavijesti i među prvima ćete saznati sve ono što je bitno.

Aplikaciju možete koristiti i na sve popularnijem tamnom načinu rada (podešavanje u postavkama) koji će naročito u večernjim satima omogućiti čitanje bez naprezanja očiju a istovremeno i štediti vašu bateriju.

Preuzimite aplikaciju za vaš iPhone OVDJE.

Preuzmite aplikaciju za Android OVDJE.

Vezani članak Azra Delmanović Avdić nova glavna i odgovorna urednica portala Tuzlanski.ba

Podijelite sa nama Vaša korisnička iskustva...