Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pogledajte sliku: Jeste li optimist ili pesimist?

Preuzmite sliku

Popularno

Ova zanimljiva optička iluzija prikazuje mačku koja hoda po stepenicama.

Postoje dva načina na koji možete vidjeti mačku, a to je kako hoda prema gore ili prema dole. Ovisno o vašem odgovoru i vašoj perspektivi, otkrit ćete jeste li optimist ili pesimist, prenosi The Mind’s Journal.

  • Ako ste vidjeli da se mačka penje uz stepenice, imate vrlo optimističan pogled na život. Svugdje vidite potencijal i mogućnost za razvijanjem i poboljšanjem. Vaš mozak je naučen da napreduje kroz život pa u situacijama kada imate izbor hoćete li biti bolji ili lošiji, vi ćete uvijek biti bolji i truditi se biti što bolja osoba. Vrlo ste ambiciozni i ništa vas ne može zaustaviti u postizanju svojih ciljeva u životu.

    Ako ste vidjeli mačku koja silazi niz stepenice, imate pesimističan pogled na svijet i vrlo ste skeptična osoba. Možda je to zbog vaših ličnh iskustava ili osoba koje ste upoznali, ali imate vrlo negativan pogled na svijet. Vrlo teško se otvarate drugima i ne vjerujete im lako. Prije svakog djelovanja dobro razmišljate i računate kakav će biti ishod. Vrlo ste oprezni sa svime pa vas je teško obmanuti ili zavesti, prenosi Večernji.hr

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje