Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Otkrijte istinu o svom karakteru – šta ste prvo ugledali na ilustraciji?

Preuzmite sliku

Popularno

Ono što prvo vidite u ovoj optičkoj iluziji otkriva da li ste veoma osjetljiva osoba ili moralno jaka osoba.

Nema tačnog ili pogrešnog odgovora kada su u pitanju optičke iluzije. Bez obzira na to koliko dugo posmatrali ilustraciju, neko će imati drugačiji odgovor od vašeg, a osim toga, različiti odgovori mogu da otkriju različite osobine piše The Sun.

Naime, ono što prvo vidite u ovoj optičkoj iluziji otkriva da li ste veoma osjetljiva osoba ili moralno jaka.

Tiktokerka Mia Jilin koja je video objavila na svom TikTok profilu, objasnila je da postoje dva načina gledanja ove crnobijele slike, prenosi Tuzlanski.ba.

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #psychologyfacts #trending #entertainment #funfacts #fortune #fengshui #fyp #fypシ #relationship #wealth #chinesewithmia #mia_yilin #china #chinese #Asian #learnontiktok #repost ♬ original sound – Mia Yilin 💖

U videu je objasnila simboliku dima i fetusa:

Simbolika dima

“Ako ste prvo vidjeli dim, onda vam je jako stalo šta drugi misle o vama i svoju reputaciju shvatate vrlo ozbiljno. Uvijek želite pokazati svoju najbolju stranu drugima i uživate ​​u komplimentima i pohvalama. Međutim, ako slučajno čujete nešto negativno o sebi, vjerovatno ćete dugo razmišljati o tome. Što se tiče veza, stalno se plašite da ćete izgubiti osobu do koje vam je stalo. Ovo je posebno istinito, ako ste posebno bliski s tom osobom i razvili ste emocionalnu privrženost.”

Simbolika fetusa

“Međutim, ako ste prvo vidjeli fetus u dimu, to znači da imate “čvrst niz moralnih pravila” kojih se pridržavate kada imate posla s nezgodnim ljudima ili situacijama. Budući da ste vrlo pravedni i imate krajnji rezultat, postoje određena iskušenja u koja se nikada nećete upustiti, bez obzira na to koliko su primamljiva. Ništa vam nije važnije, nego to da ste živi i zdravi,” objasnila je ona.

Govoreći o tome šta najviše priželjkujete, rekla je da vam nisu potrebna ogromna bogatstva. Umesto toga, tražite da se osjećate stabilno, sretno i u miru sa samima sobom i ljudima koje volite.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje