Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Optička iluzija otkriva vam koji je vaš prioritet u ljubavnoj vezi

Preuzmite sliku

Popularno

Ljubav je najljepši osjećaj koji možemo doživjeti, a zdrava ljubavna veza itekako dobro utječe na naše psihičko stanje.

Svako od nas ima različite prioritete kada je riječ o onome što očekujemo od partnera, a ova optička iluzija pomoći će vam shvatiti koji su vaši prioriteti. Pogledajte fotografiju, a ono što prvo vidite otkrit će vam što vam je najbitnije u vezi, a da toga možda i niste bili svjesni, piše The Mind's Journal, a prenosi Index. 

 • Lice muškarca – Povučeni ste, ali vam je bitno da budete shvaćeni

  Kako je navedeno na spomenutom portalu, drugim ljudima otkrivate samo jednu stranu svoje ličnosti jer mislite da ćete im se na taj način dopasti. Ipak, to ne znači da ste loša osoba. Misteriozni ste jer vas niko ne poznaje u potpunosti pa biste trebali dati partneru priliku to ipak učini. Ako ste prvo vidjeli lice muškarca, važno vam je da budete shvaćeni, a to ćete moći ostvariti samo ako dozvolite voljenoj osobi vas istinski upozna.

  Osoba u kaputu – Morate se osjećati prihvaćeno

  Na desnoj strani fotografije je nacrtan muškarac u kaputu, a ako ste prvo njega primijetili, to znači da u sebi nosite tugu i bol. Potreban vam je neko tko će željeti vidjeti stvari iz vaše perspektive i prihvatiti sve ono što vas tišti.

  Beba na stolu – Želite da se partner u svakom trenutku brine o vama

  Iako ste sposobni da se brinete o sebi, uvijek se bojite da bi nešto moglo poći po zlu. Potreban vam je partner koji će razumjeti vaše emocionalne potrebe i potruditi se da se osjećate zaštićeno.

  Čarobnjak koji čita knjigu – Morate ostvariti dublju duhovnu povezanost s partnerom

  Radoznali ste, a duhovnost vam je na prvom mjestu. Žudite za partnerom koji će razumjeti vašu želju da saznate više o smislu života, čak i ako nemate ista uvjerenja.

  Figure u bijeloj odjeći – Žudite za izazovom

  Tvrdoglavi ste i sve morate imati pod kontrolom. Naravno, to nije uvijek moguće. Potrebno vam je da partner bude uz vas, vjeruje vam i pruža podršku. Međutim, želite da vam se suprotstavi, odnosno postavi izazov kada misli da niste u pravu. Ipak, budite oprezni da ne biste pretjerali i počeli se svađati.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,